Strona główna      Barry

09.02.2018

,, Historia jakich wiele. Umarł Pan , pozostawił po sobie psa. Obecnie został zabezpieczony przez córkę zmarłego ale tam nie ma odpowiednich warunków dla niego. Bo tam niepodzielnie króluje owczarek niemiecki – pies rezydent. Psy nie polubiły się więc Barry chcąc nie chcąc został zamknięty w kojcu. Cierpi okrutnie – przyzwyczajony do wolności. BARRY pilnie szuka domu. To piękny , młody pies w wieku ok. 2-3 lat. Jest radosny, skory do zabaw, uwielbia piłeczki, patyki . Łagodny do ludzi, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci ( sprawdzony na tych w wieku szkolnym ) . Barry to pies w typie chow chow ( owoc mezaliansu rasowej suczki ). Niezależny, wymagający odpowiedzialnego i mądrego przewodnika. Dodatkowo Barry to typ psa ,, wędrownika „ dlatego szukamy dla niego domu z naprawdę solidnym ogrodzeniem . Barry jest zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony. Przebywa w Zawichoście ( świętokrzyskie )