Strona główna      Bolek

05.05.2013
     Bolek ma ok 8 lat.  Jest bardzo spokojnym, łagodnym i zrównoważonym psem.
Jest pięknym chowkiem , lecz bardzo zaniedbanym . Obecnie przebywa w domu tymczasowym w okolicy Olsztyna.
W najbliższych dniach zostanie wykąpany i odwiedzi weterynarza .
Po zabiegach pielęgnacyjnych i leczeniu jeśli zajdzie taka potrzeba , będzie gotowy do przekazania do domu adopcyjnego.

Fotki TUTAJ

10.05.2013

Mam gorące wieści :D Bolo leży na kolankach Joli i jadą do domu. Chłopak oczarowany Tabią a ona zawstydzona :oops:
Czarnulek to taki dobry misio i będzie świetnym towarzyszem dla Tabusi.
Tabia już nie widzi i Boluś naprawdę jest jej potrzebny.
Boluś jak tylko zobaczył Tabię to raptem zrobił się bardzo aktywny:) W końcu to jego nowa, prywatna chow - dziewczynka;) Wpakował się do auta bez problemu i zadowolony siedząc koło Joli wyruszył do swojego nowego domku - do Redy;) Futro Bolesława wymaga jeszcze sporo pracy ale Jola bez problemu sobie z tym poradzi;) Dziękujemy Joli i Andrzejowi za nowy domek dla Bolesława:)

11.05.2013
Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy za opiekę i poświęcenie okazane Bolkowi.
W swoim,nowym już własnym domu,Bolek od razu zaaklimatyzował się,z garażu do domy szedł jak gdyby ,trasę tą pokonywał wiele razy,napewno obecność Tabii,daje mu poczucie bezpieczeństwa,mieszkanie od razu zwiedził i chyba stwierdził że to jego prawdziwy bezpieczny dom.
Bolek jest po pierwszych zabiegach pielęgnacyjnych,czesać daje się bez oporu,tylko że jego włos dopiero z biegiem czasu i odpowiedniej diety,nabierze barwy i kolorytu,ale wszystko przed nami.Dzisiaj razem z Tabią ,mają wieczór siesty,Tabia śpi w pokoju,Bolek czuwa nad jej bezpieczeństwem w progu.
Pozdrawiamy :D :good: :Rose:
Jola z Andrzejem,Tabią i Bolkiem