Strona główna      Nero

29.10.2014

W schronisku w Gaju przebywa 8-letni piesek o imieniu Nero. Oczy są w  zaawansowanym entropium , czego efektem jest prawie całkowita ślepota.

02.11.2014

Nero dojechał do nowego domu tymczasowego w Warszawie.

11.11.2014

Neron nie jest psem - jest aniołem. Dostaliśmy drugie wcielenie Lali. Jest cudowny, przytulaśny i niesamowicie przyjacielski. Tylko kotów nie lubi :-( jak słyszy koty to jest bardzo pobudzony, ale to nie problem, nawet nie ma ich jak pogonić... bo nie widzi :-( Daliśmy mu tydzień okresu ochronnego który właśnie minął. Jest już po kąpaniu i czesanku które miałam wrażenie, że sprawiają mu przyjemność. W wannie stał nieruchomo jak kołek z miną " jeszcze, jeszcze" :D Teraz zaczynamy leczenie. A i nie szukamy już dla niego domu. Kochany Adminie prosimy zmienić temat wątku na "Niewidomy staruszek już w domu ":*

01.02.2015

Niestety Nero nie dogaduje się z kotami i w dalszym ciągu szukamy dla niego domku , tym razem bez kotów.

07.03.2015

Nero został przewieziony pod opiekę Sylwi do Kseniowa w Krzyżowicach, miejmy nadzieję , że szybko znajdzie stały dom.

02.09.2015
Niestety ostatnia diagnoza stwierdza u Nero zaawansowany nowotwór kości , dlatego zostanie u nas jako rentier .

06.10.2015
Nero odszedł dzisiejszej nocy podczas snu za Tęczowy Most.